English

Despre noi

DINOMETAL a fost fondata in anul 1992 avand ca obiect de activitate comercializarea produselor inoxidabile si metalelor neferoase.

In anul 2000 a fost infiintat DINOMETAL PROD ca o completare a obiectului de activitate a DINOMETAL SA. La aceasta data DINOMETAL SA si Dinometal Prod Srl, functioneaza pe aceaiasi platforma, dispun de spatii in suprafata totala de peste 2500 mp, dotate la standarde UE.

Dispunem o gama variata de masini unelte, linie de productie, un robot de sudura de mare productivitate, etc.

ISO - TUVSocietatea este certificata ISO9001-2001, este de asemenea certificata TUV 729, TUV 3848, TUV 4113, cerificari care se refera la sudurile in aluminiu.

Calitatea si performantele societatilor DINOMETAL este rezultatul experientei, calificarii si seriozitatii din industria aviatiei, atat a managerilor cat si a unor executanti.

La aceasta data oferim pentru piata interna si la export urmatoarele :

  1. Productia bazata pe otel inoxidabil: balustrade inox, tubulatura, diverse confectii metalice, mobilier HoReCa ,bazine inox, etc
  2. Productia pe baza de aluminiu, in principal cofraje din aluminiu si otel (diverse sortotipodimensiuni) care se folosesc la realizarea constructiilor,( turnari de diafragma, pereti, stalpi, etc)

Sistemul se va impune prin calitate superioara si preturi competitive.

Lucrari