English

Productie

Balustrade inox

Balustradele din inox sunt un accesoriu arhitectural util si necesar care dau o nota de eleganta unei cladiri. Firma noastra pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de modele. In ultima perioada sunt apreciate conbinatiile cu lemn de fag stratificat, lemn de Teak (rezistent si la exterior), sticla si chiar granit sau marmura pentru a stabilii o legatura intre materialele trecutului si cele ale viitorului.

Finisaj:
Inoxul se poate finsa in doua variante:

  1. Luciu oglinda – Foarte usor de intretinut ,poate creea o senzatie de rece daca nu este conbinat cu lemn.
  2. Satinat – Este la moda, putin mai greu de intretinut decat luciu oglinda insa ofera o senzatie mai calda.

Montaj:
Momentul ideal montajului este inainte de lavabila (in perioda finisajelor). Se pot monta pe treapta sau pe vag (lateral) este indicat montajul pe lateral deoarece pastreaza treapta libera. Pentru montajul pe vang este necesar un spatiu de 15 cm intre cele doua rampe.

Siguranta:
Balustradele confectionate de catre firma nostra dispun de flanse de prindere din inox de 5 mm, tevi de 1,5mm grosime in perete, diametru de cel putin F 45 mm. Conespanurile folosite la prinderea montantiilor sunt achizitionate de la cele mai bune firme din acest domeniu. Balustradele Dinometal NU au prinderi mecanice, toate legaturile intre partile componente se fac NUMAI prin sudura in argon cu sarma din inox. Aceste aspecte confera o siguranta exceptionala chiar si dupa zeci de ani.

Scari elicoidale inox

Scarile au devenit punctul de plecare pentru orice proiect arhitectural, fiind piese de referinta in orice tip de cladire moderna. Materialul folosit pentru trepte se poate alege in functie de destinatia cladirii, putem alege intre trepte din lemn, sticla, granit si chiar inox pentru scari exterioare. Firma noastra asigura consultanta gratuita in vederea constructiei unei astfel de scari de aceea va recomandam sa ne contactati chiar in faza proiectarii pentru a rezolva din start tot ce tine de spatiul existent.

Totodata asiguram proiectarea acestor tipuri de scari pana la ultimul detaliu. Din punct de vedere al preturilor acestea se calculeaza in functie de diferenta de nivel intre cele doua etaje, o scara = aprox.h 300 cm, materialul folosit pentru trepte si modelul ales de balustrada.

Copertine inox

Compania noastra realizeaza copertine inox intr-o gama variata de modele la orice dimensiune, forma sau marime, potrivite atat pentru casa cat si pentru gradina dumnevoastra. Modele de copertine din inox fie ele acoperite cu sticla sau policarbonat au o rezistenta sporita si confera un maxim de rafinament oricarei locatii, marind astfel gradul de utilitate a suprafetei pe care o protejeaza.

Pentru proiectarea si realizarea de copertine inox, echipa noastra de specialisti in prelucrarea inoxului incorporeaza experienta dobandita de-a lungul anilor garantand astfel ca la sfarsitul productiei produsul dumnevoastra din inox este exact asa cum v-ati dorit. Materialele folosite pentru realizarea de copertine inox sunt de cea mai inalta calitate avand ca provenienta producatori de otel inoxidabil cu traditie din Romania si Uniunea Europeana, iar intregul proces de productie se ridica la standardele calitative internationale, lucru garantat de procesul de certificare ISO 9001 la care compania noastra ia parte.

Litere volumetrice inox

Producem litere volumetrice individuale pentru plasare direct pe zid, interior/exterior, cu sau fara iluminare. Materiale folosite: otel,inox, aluminiu. Solutie pentru semnalistica de exterior si de interior a locatiilor (centre comerciale, sediu de firma, etc.), literele volumetrice realizate prin decupare laser, confera vizibilitate sporita si un stil de inalta clasa, prin efectul lor tridimensional. De asemenea acest mod de ''semnalizare'' vine ca o solutie perfecta pentru cladirile aflate in zone protejate, fie monumente arhitecturale, fie cladiri cu arhitectura deosebita.

Rezervoare inox

Producem la cerere diferite tipuri de rezervoare din oteluri inoxidabile pentru apa sau diverse alte substante. De asemenea reconditionam rezervoare sau realizam diferite elemente componente sau operatii profesionale de sudura si slefuire pentru acestea.

Toata gama mobilier inox HORECA

Punem la dispozitia dumnevoastra o gama larga de mobilier din inox pentru decorarea caminului dumnevoastra, mobilier profesional din inox pentru industria alimentara cat si mobilier inox destinat industriei farmaceutice si dotarii spitalelor.

Mobilierul confectionat din inox are calitati superioare, otelul inoxidabil fiind printre singurele materiale care se preteaza utilizarii in industria farmaceutica si alimentara datorita caracterului neutru al acestuia. Modele pe care le oferim sunt atent proiectate si realizate de catre echipa noastra de specialisti, dar stam la dispozitia dumnevoastra pentru proiectarea de mobilier inox care va respecta dimensiunile si modelele ce va satisfac cel mai bine nevoile. Mobilierul si accesoriile inox destinate decorarii caminului dumnevoastra imbina elemente moderne de sticla sau lemn cu extraordinarele calitati estetice ale otelului inoxidabil. Mobilierul nostru, este compus din elemente moderne ce se integreaza perfect in arhitectura cladirii dumnevoastra fiind simplu de montat si de intretinut.

Instalatii pentru industria alimentara

Realizam instalatii tehnologice din inox profesionale "la cheie", respectand cu strictete necesitatile reale ale clientilor nostrii. Folosind tehnologie performanta de ultima ora va stam la dispozitie cu solutii pentru realizarea oricarui tip de echipamente si linii tehnologice industriale construite in intregime din otel inoxidabil. Principalele domenii de utilizare a instalatiilor tehnologice din inox sunt reprezentate de industria alimentara si industria farmaceutica, datorita calitatilor deosebite ale otelului inoxidabil.

Tubulatura ventilatie

Fabricate dupa o tehnologie avansata, dispunand de o solutie de imbinare performantaa tubulaturii si de o accesorizare complexa, sistemele de cosuri de fum realizate de firma noastra prezinta avantajele unei greutatii foarte reduse si a unei flexibilitati extinse la montaj.
Datorita rezistentei ridicate la coroziune si impotriva acizilor a inoxului,acesta poate fi folosit cu succes la centrale termice pe baza de gaz, combustibil lichid sau solid.

Avantaje:

Cofraje din aluminiu pentru constructii

Prestari servicii: